До вашої уваги короткий репортаж ще одного відкритого заняття, яке відбулося першого листопада у Приватному вищому навчальному закладі «Медичний коледж». Сьогодні тема здорового та збалансованого харчування є як ніколи актуальною та стала невід’ємною частиною життя багатьох людей. Відмінності між поняттями «здорове харчування», «дієта» та «дієтотерапія», ретельний вибір продуктів, усвідомлення значущості їх впливу на організм та здоров’я людини – саме ці питання порушували на відкритому занятті студенти 1 групи, II курсу спеціальності 223 Медсестринство (Акушерська справа). «Особливості раціонального харчування» – тема відкритого заняття з дисципліни «Технології». Практичне заняття проводила викладач спеціаліст та голова циклової комісії терапевтичних дисциплін та сестринської справи Олійник Уляна Михайлівна. Тема заняття вимагала вирішення різних завдань – згрупувати правила здорового харчування, виокремити принципи правильного раціонального харчування, сформувати уявлення про харчову піраміду та тарілку здорового харчування, з’ясовувати наслідки неправильного харчування та шляхи вирішення проблеми, розвивати культуру правильного харчування серед студентів. Студенти визначали свою добову норму калорій та склали тарілку здорового харчування, яку запропонували вчені Гарвардської школи, також було проведено бліц-опитування по даній темі. Липак Ольга підготувала доповідь про топ-10 продуктів за версією Британських вчених, а Сміх Діана розвіювала міфи щодо раціонального харчування. Заняття відвідали: методист коледжу Тимків Леся Пилипівна, викладач вищої категорії Штанюк Любомира Михайлівна та викладач спеціаліст Дуда-Ванжула Ірина Романівна. Студенти були активними на занятті, розвивали свої творчі здібності, а також будуть впроваджувати знання про правильне харчування у повсякденному житті.
Останні коментарі